apr.15

Theatergroep ROOM

Met zes enthousiaste en gemotiveerde acteurs uit Amsterdam maken we een prachtige voorstelling. In november 2016 zijn de voorstellingen te zien in Amsterdam.

Werkervaring

apr.15

okt.20

Roesttheater Voorstelling De Wijze Kater

Ik heb meegespeeld in 18 voorstellingen van ‘ De wijze kater’ van Herman Heijermans. We hebben er een komische locatievoorstelling van gemaakt, waarin ik 4 rollen op me nam. De reacties waren lovend en enthousiast, met name over het gebruik van de locatie en het snelle schakelen tussen personages.

Meer weten? Klik hier!

Werkervaring

okt.20

Openbare Bibliotheek Waterland & IJmond

Hoe sta je met zelfvertrouwen en plezier voor een groep onbekenden tijdens een groepsbijeenkomst? Dat was het onderwerp van deze op maat gemaakte presentatietrainingen ‘Presenteer jezelf”. In twee dagdelen coachte ik 5 groepen naar een krachtigere versie van zichzelf!

Werkervaring

okt.20

ZakelijkeTrainingen.nl

Voor ZakelijkeTrainingen.nl verzorg ik diverse communicatietrainingen. Zoals de ‘Masterclass Workshop 2.0, voor een workshop met impact’. In een korte en krachtige workshop neem ik de deelnemers mee door mijn succesrecept voor een levendige en pakkende workshop. De deelnemers krijgen op die manier een uniek kijkje in de keuken van een communicatietrainer met een theaterachtergrond.

Verder verzorg ik ook de workshops: ‘FlirtIN – zakelijk flirten met succes’, ‘Lichaamstaal’, ‘Feedback met positieve Impact’ en ‘Netwerken voor professionals’

Meer weten? Klik hier!

workshop 2.0

Werkervaring

okt.20

VU Medische Faculteit

Voor de medische faculteit verzorg ik diverse vakken op het gebied van medische communicatie. Van intervisie tot trainingen het omgaan met lastige situaties. Daarnaast zet ik me ook ik als simulatiepatient, zodat de studenten hun gespreksvaardigheden kunnen oefenen.

Werkervaring

apr.04

Dutch Business Boosters

Bij de Dutch Business Boosters coachen we ondernemers naar het volgende niveau in hun bedrijf.

Meer weten over Dutch Business Boosters? Klik hier! Kom naar de volgende Boostdag en laat je vrijblijvend inspireren!

Op naar het volgende niveau!

Boostcamp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkervaring

apr.04

Mitsubishi Motors

Actrice in een commercial voor Mitsubishi. Een stelletje gaat terug naar de plek waar ze elkaar ontmoet hebben…

Mitshubishi 2015

Klik op de foto voor commercial!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkervaring

apr.04

LifeStyle Coaching Nederland

LifeStyle Coaching Nederland wil Nederland gezonder en energieker maken door middel van een leefstijloptimalisatieprogramma. Stap voor stap groei je naar een gezonde leefstijl die bij je past. Ik verzorg de opleidingsmodule ‘Hoe promoot je je pratijk?’. Hierin neem ik nieuwe coaches mee door mijn creatieve succesrecept in het opbouwen van je praktijk. Daarnaast voer ik gesprekken met potentiële nieuwe collega’s, denk ik mee over de promotie van de organisatie en verzorg ik voorlichtingen bij coaches over leefstijl. Leefstijloptimalisatie zorgt ervoor dat je meer energie, een passend gewicht en meer gezondheid gaat ervaren.

 

 

 

 

 

Werkervaring

apr.04

Openbare Bibliotheek Waterland

Hoe sta je met zelfvertrouwen en plezier voor een groep onbekenden tijdens een groepsbijeenkomst? Dat was het onderwerp van deze krachtige een op een presentatiecoaching.

In drie sessies heb ik een medewerker van deze Bibliotheek gecoacht naar het uitstralen van meer enthousiasme en bewust worden van haar presentatiekracht. Zo mooi om te zien hoe mensen groeien!

 

Werkervaring