dec.21

Hoe geef jij feedback? Nieuwe training is gelanceerd!

Feedback geven is van groot belang als je invloed wilt hebben in je werk. Helaas zit lang niet iedereen te wachten op jouw mening en tips. Daar heb je een succesformule voor nodig.

De professionals van Devoteam Nederland, mochten onlangs  als eerste de nieuwe feedback training en deze succesformule ervaren. Hoe geef je een compliment dat echt aankomt aan je collega’s? Hoe kun je zelf feedback nog beter ontvangen? Welke technieken werken het beste als je goed en concreet feedback wilt geven? Dat soort onderwerpen komen allemaal aan bod in deze interactieve en positieve training.

De eerste deelnemers gingen enthousiast en vol nieuwe ideeën naar huis, zoals je op de foto kunt zien!

Een tipje van de sluier, Margriet: “Bereid je feedback voor, zorg dat je minimaal een concreet voorbeeld hebt en sluit af met een praktische tip. Probeer ook te zien of je feedback landt.

Spiksplinternieuwe Feedback Training bevalt!

Spiksplinternieuwe Feedback Training bevalt!

Communicatie
Deel dit bericht:
 • facebook
 • twitter
 • gplus

Reacties(2)

 1. Emiel
  1860 days geleden

  Deze training is een aanrader! Margriet verzorgt de training op een prettige en professionele manier. Theorie en praktijk worden continu afgewisseld waardoor de tijd vliegt. Ook voor de “gevorderde feedbacker” is er voldoende informatie en tips aanwezig.

  • Margriet Weehuizen
   1831 days geleden

   Dankjewel Emiel! Het was ook super leuk om te doen! 🙂

Geen reacties mogelijk.

Comment