jan.26

Workshops laten leven? Gebruik ‘Popcornstyle’!

Voor ZakelijkeWorkshops.nl mocht ik onlangs de ‘Masterclass Workshop 2.0, voor een workshop met impact’ verzorgen. In een korte en krachtige workshop nam ik de deelnemers mee door mijn succesrecept voor een levendige en pakkende workshop. De deelnemers krijgen op die manier een uniek kijkje in de keuken van een communicatietrainer met een theaterachtergrond.

Nieuwsgierig naar een eerste tip?
Begin je workshop of training voortaan in ‘popcornstyle’. Dus niet saai het rijtje afgaan, “maar je popt op wanneer je er klaar voor bent”. Op die manier is er direct een ongedwongen en interactieve sfeer in je groep!

workshop 2.0

Communicatie
Deel dit bericht:
 • facebook
 • twitter
 • gplus

Reacties(6)

 1. Marieke
  1558 days geleden

  Popcornstyle! Een erg leuke manier om toe te passen in een workshop. Creatief van Margriet bedacht en fijn om zelf eens te ervaren hoe dat eraan toegaat. Zo heeft Margriet nog veel meer leuke tips en tricks om jouw workshop vooral niet saai te maken!

  • Margriet Weehuizen
   1558 days geleden

   Dankjewel Marieke! Succes met het inzetten van Popcornstyle!

 2. Berry
  1557 days geleden

  Erg leuke sessie omdat het me veel inspiratie gaf voor mijn eigen workshops en trainingen. Ik vond het een workshop die niet alleen heel interessant was maar ook nog eens heel onderhoudend. En daar hou ik van!

 3. Martine
  1544 days geleden

  Ik heb genoten van de workshop. Heel inspirerend om weer ‘ns mijn trainersvaardigheden onder de loep te nemen, samen met collega-trainers. Vooral de speelse, actieve aanpak heeft mij veel gebracht. Ik merkte dat ik eigenlijk prima in staat ben om creatieve oefeningen te verzinnen, een welkome leerervaring!

  • Margriet Weehuizen
   1543 days geleden

   Dankjewel Martine! Mooi dat je eigen creativiteit is aangezet, precies de bedoeling :)!

Geen reacties mogelijk.

Comment