apr.15

Zakelijk flirten op de radio, check!

“Wil je wat komen vertellen over je workshop ‘zakelijk flirten’ bij ons op de radio?” “Euh.. ja, natuurlijk!” En toen voelde ik ineens kriebels in mijn buik. Ik ben nog nooit op de radio geweest…

Woensdagochtend was het zover, ik was te gast bij RTV Purmerend in het programma ‘Koffie Lokaal’. Een radioprogramma met veel lokaal, regionaal en ondernemersnieuws.

De sfeer was ontspannen en de presentatrice, Linuccia, gelukkig heel sympathiek. De technische man achter de knoppen liet ons weten dat we eerst nog naar Lenny Kravitz gingen luisteren. “Wat kan een nummer ineens lang duren, he?” grapte ik ietwat gespannen naar Linuccia. “En nog 20 sec” riep de technische man. Oké, nu zat mijn hart ineens in mijn keel… Zodra mijn eerste woorden er goed uit kwamen rollen, viel de spanning van me af. Dit is leuk!

Nieuwsgierig naar het gesprek? En hoe je goed begint tijdens het zakelijk flirten?

KLIK HIER OM HET INTERVIEW TE BELUISTEREN

Veel luisterplezier!

Met energieke groet,

Margriet

radio interview zakelijk flirten

Radio interview met Linuccia Burghoorn

Communicatie

aug.28

Workshops laten leven? Gebruik ‘Popcornstyle’!

Voor ZakelijkeWorkshops.nl mocht ik onlangs de ‘Masterclass Workshop 2.0, voor een workshop met impact’ verzorgen. In een korte en krachtige workshop nam ik de deelnemers mee door mijn succesrecept voor een levendige en pakkende workshop. De deelnemers krijgen op die manier een uniek kijkje in de keuken van een communicatietrainer met een theaterachtergrond.

Nieuwsgierig naar een eerste tip?
Begin je workshop of training voortaan in ‘popcornstyle’. Dus niet saai het rijtje afgaan, “maar je popt op wanneer je er klaar voor bent”. Op die manier is er direct een ongedwongen en interactieve sfeer in je groep!

workshop 2.0

Communicatie

apr.07

dec.21

Hoe geef jij feedback? Nieuwe training is gelanceerd!

Feedback geven is van groot belang als je invloed wilt hebben in je werk. Helaas zit lang niet iedereen te wachten op jouw mening en tips. Daar heb je een succesformule voor nodig.

De professionals van Devoteam Nederland, mochten onlangs  als eerste de nieuwe feedback training en deze succesformule ervaren. Hoe geef je een compliment dat echt aankomt aan je collega’s? Hoe kun je zelf feedback nog beter ontvangen? Welke technieken werken het beste als je goed en concreet feedback wilt geven? Dat soort onderwerpen komen allemaal aan bod in deze interactieve en positieve training.

De eerste deelnemers gingen enthousiast en vol nieuwe ideeën naar huis, zoals je op de foto kunt zien!

Een tipje van de sluier, Margriet: “Bereid je feedback voor, zorg dat je minimaal een concreet voorbeeld hebt en sluit af met een praktische tip. Probeer ook te zien of je feedback landt.

Spiksplinternieuwe Feedback Training bevalt!

Spiksplinternieuwe Feedback Training bevalt!

Communicatie