Vrije Universiteit

Als docent pleitvaardigheden train ik derdejaars rechtenstudenten van de VU om zichzelf overtuigend te presenteren in de rechtbank. In drie lessen stoom ik ze met al mijn enthousiasme en presentatiekennis klaar voor de dag in rechtbank, waar ze hun pleidooi gaan houden.

Hoe ervaren de studenten mijn training?

"Haar wijze van lesgeven en feedback maakt het verschil"
Mardie Woltman: “Margriet brengt op een frisse, sprekende wijze haar professionele kennis van het communicatievak over. Ik ben verbaasd over wat ik allemaal heb geleerd. Hierbij maakt haar wijze van lesgeven en feedback het verschil: eerlijk, doch betrokken en steeds voorzien van een persoonlijke uitdaging die zij meegeeft en met een voorbeeld etaleert. Je krijgt er zin in!”
"Margriet is echt een fantastische coach, ik kan er niets anders van maken!"
Suleika Soraya Jiawan: “Margriet is een topper. Ze weet alles om te buigen tot positiviteit, iets wat ik echt zie als een gave. En behalve het lieve snoetje is ze ook gewoon ontzettend sympathiek, geduldig en subtiel in haar opbouwende kritiek. Margriet is echt een fantastische coach, ik kan er niets anders van maken!”
"Margriet kan heel interessant en boeiend haar kennis overbrengen"
Aksha Rijkhoff: “Margriet kan heel interessant en boeiend haar kennis overbrengen, waardoor je extra gemotiveerd wordt en meer onthoudt. Daarnaast kan Margriet super goed coachen bij je minder goede punten van het presenteren en benadrukt ze ook jouw sterke kanten hierbij. Tot slot is het ook super fijn dat Margriet zowel tijdens de training als daarna e-mails stuurt met super handige tips en voorbeelden!”