Training Succesrecept

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar mijn Training Succesrecept in een notendop! De belangrijkste vier ingrediënten zijn:

 

 1. Sfeer: Mijn ervaring is dat sfeer en stemming in de groep de belangrijkste succesonderdelen zijn van een goede training. Hoe ik dat iedere training weer voor elkaar krijg? Door echt contact te maken met iedere deelnemer bij binnenkomst (of zelfs al voorafgaand aan de training). Verder is mijn humor,  het een cadeautje dat ik vaak inzet. In mijn trainingen wordt er bewust veel gelachen!
 2. Praktijk aansluiting: Ik doorspek mijn trainingen met waargebeurde verhalen of voorbeelden die ik van andere professionals heb ontvangen. Dat kan ook bijvoorbeeld een persoonlijke communicatieblooper uit het verleden zijn. Een echte ervaring blijft plakken!
 3. Actie in de trainingstaxi: Het is een training. Dat betekent dat de deelnemers zelf veel doen! En in mijn geval doen we dat in diverse oefeningsvormen. Hierbij zet ik al mijn creativiteit (opgebouwd als actrice & theatermaker) in om te blijven verrassen.
 4. Focus op kracht: Van nature is ons oog getraind op dat wat niet goed gaat. Daar ga ik de strijd mee aan. Door net zo duidelijk de focus te leggen op de al aanwezige communicatiekracht. Teveel (ervaren) professionals weten niet waar ze al jarenlang in uitblinken. Geen enkele deelnemer mag de trainingsruimte verlaten, voordat de eigen kracht bewust is ervaren!

Hoe ervaren professionals Margriet?

Bij de Entrador Consultancy Group kreeg ik de mogelijkheid om enkele trainingen bij Margriet te volgen. Workshop 2.0 en Overtuigen doe je zo. Zelden zo hard moeten werken tijdens een training, maar wat een plezier en wat een inzicht heeft ze mij gegeven. Heel slim zet Margriet de inzichten van medecursisten in om de performance van andere deelnemers te verbeteren. Ik geloof niet dat ik ooit een betere communicatietraining heb gehad… dus Margriet, je hebt er een fan bij!
Meer ervaringen? Klik hier!

Meer ervaringen? Klik op de foto!

 

 

 

 

 

 

Wacht niet langer, maak kennis!

 

Wil je meer weten over de energieke communicatietrainingen die ik verzorg? Neem dan vandaag nog contact met me op! Dat kan via margriet@manan.nl of 06 33 05 39 51, tot dan!

 

Trainingsmenu

 • Overtuigend presenteren doe je zo: Waar ligt jouw presentatiekracht en hoe ga je om met al jouw presentatieuitdagingen! Margriet coacht je live naar meer overtuigingskracht!
 • Workshop 2.0: Hoe laat je een workshop leven? Neem een kijkje in de keuken van Margriet en ga naar huis met een kant en klaar workshopscript, dat verrast en activeert!
 • Conflicthantering voor professionals: Het klinkt zo makkelijk. Maar dan komt emotie om de hoek kijken. Hoe heerlijk is het om dan je persoonlijke stappenplan te voorschijn te toveren?
 • Gesprekstechnieken van dichtbij: Je gaat naar huis met een onmisbare opgefriste en aangevulde toolbox aan technieken. Zoals de succesformule voor effectieve meta-communicatie.
 • Feedback: De hele dag willen we anderen beïnvloeden. Maar hoe krijg je je collega’s in de ultieme meewerkstand? In deze training ontvang je en oefen je met een concreet feedbackplan!
 • Van intake naar opdracht: Je gaat op gesprek. Gefeliciteerd! Fris eerst alle essentiële intakevaardigheden op in deze training. Zodat je bijvoorbeeld precies weet hoe je jezelf krachtig introduceert, hoe je positief opvalt en een recept hebt voor lastige vragen.
 • Nieuwe training? Margriet denkt graag mee over het organiseren van andere communicatietrainingen binnen jouw organisatie!

 

 

Laat een reactie achter

Comment