Welke trainingen & workshops geeft Margriet?

Masterclass & workshop: Zakelijk Flirten

Hoe maak je echt contact en hoe laat je een blijvende positieve indruk achter? In deze sprankelende workshop krijg je een korte en krachtige introductie in het zakelijk flirten. Na afloop heb je het complete stappenplan in handen om vanaf nu zakelijk nog positiever op te vallen. Zodat ook jij onweerstaanbaar zal zijn in netwerk- en sollicitatiegesprekken.

Klik hier voor het radio-interview over zakelijk flirten met Margriet!

 

Nieuw! Workshop: Werkgeluk

Vrijwel iedereen wil gelukkig worden, ook op zijn werk. Maar waar zit jouw geluk precies in? En belangrijker hoe kun je nog gelukkiger worden op de werkvloer? Margriet neemt je mee langs verschillende praktische strategieën en oefeningen!

 

Nieuw! Workshop: Mindfulness op de werkvloer

Praktische introductie in mindfulness: Wat is het precies en hoe pas je het toe tijdens je werk? Zodat je meer ontspannen en gefocust bent. En vind jouw mindfulness resetknop!

Nieuw! Training: Ontspannen omgaan met stress

Stress is bijna niet meer weg te denken uit ons huidige bestaan en de tijd waarin we leven. Zowel privé als zakelijk houden we vaak veel verschillende ballen in de lucht. Wat is jouw gebruiksaanwijzing in het effectief omgaan met deze stress? Die vraag staat centraal in de training ‘ontspannen omgaan met stress’. Na afloop van de training weet je wat er voor jou werkt en heb je geoefend met meerdere strategieën. Zodat je thuis en op de werkvloer ook daadwerkelijk zo ontspannen mogelijk kunt omgaan met stress.

Training: Overtuigend presenteren doe je zo

Waar ligt jouw presentatiekracht eigenlijk en hoe ga je om met al jouw presentatieuitdagingen? Margriet coacht je live naar meer overtuigingskracht!

 

Training: Feedback met positieve impact

De hele dag willen we anderen beïnvloeden. Maar hoe krijg je je collega’s in de ultieme meewerkstand? In deze training ontvang je en oefen je met een concreet feedbackplan en geweldloze communicatie, zodat je feedback met positieve impact kunt geven en in verbinding met de ander kan ontvangen.

Training: Workshop 2.0 – Hoe laat je een workshop echt leven?

Neem een kijkje in de trainerskeuken van Margriet en ga naar huis met een kant en klaar workshopscript, dat verrast en activeert!

 

Training: Conflicthantering voor professionals

Het klinkt zo makkelijk. Maar dan komt emotie om de hoek kijken. Hoe heerlijk is het om dan je persoonlijke stappenplan te voorschijn te toveren?

 

Training: Gesprekstechnieken van dichtbij

Je gaat naar huis met een opgefriste en aangevulde toolbox aan technieken. Zoals de succesformule voor effectieve meta-communicatie.

 

Training: Lichaamstaal – Wat zeg jij tussen de regels door? 

Je ontvangt alle handvatten om te leren hoe je effectief kunt communiceren met je lichaam en hoe je de signalen van anderen kunt ontcijferen. Hoe spiegel je bijvoorbeeld het gedrag van de ander zo dat het gesprek positief ervaren wordt?

 

Training: Van intake & sollicitatie naar opdracht & baan!

Je gaat op intake of sollicitatie. Gefeliciteerd! Fris eerst alle essentiële sollicatievaardigheden op in deze training. Zodat je precies weet hoe je jezelf krachtig introduceert, hoe je positief opvalt en een recept hebt voor lastige vragen.

 

Nieuwe training?

Margriet denkt graag met je mee mee over het organiseren van andere communicatietrainingen binnen jouw organisatie. Mail vandaag nog naar margriet@manan.nl of bel 06 33 05 39 51. Tot dan!

Laat een reactie achter

Comment